Si funksionon klasifikimi ynë i kazinove

Meqënëse jo të gjitha kazinotë janë njëlloj të njohura në të gjithë shtetet, ne kemi krijuar një klasifikim online të kazinove. Klasifikimi ynë bazohet në preferencat rajonale të lojtarëve, krye-listat e adresave të tjera ndërkombëtare mbi kazinotë më të mira online. Ne vlerësojmë gjithashtu reputacionin e kazinove online në botë.

Reputacioni i kazinove në botë

  • Monitorimi i të gjitha listave të zeza në botë për të kontrolluar praninë e secilës kazino në to.
  • Popullariteti i kazinosë në Shqipëri (sasia e trafikut) – sa shpesh e kërkojnë njerëzit këtë adresë në internet
  • Prania e licencës + kryejmë kontrolle të licencave të kazinosë / gjithashtu kontrollojmë licencat e prodhuesve të makinetave slot

Faktorët rajonalë

  • Nëse kazinoja pranon lojtarë nga Shqipëri
  • Prania e versionit të gjuhës në adresë
  • Mënyrat e pagesës dhe valutat me të njohura për Shqipëri

Klasifikimi në bazë të vlerësimeve të respektuara

  • Ne monitorojmë mbi 100 klasifikime dhe bunuse kazinosh që janë me të njohurat dhe më të besueshmet (Askgamblers, LCB, Pogg, Casino Guru, etj). Personeli i tyre përfshin skuadra të mëdha punonjësish dhe ekspertësh. Ndaj, është marrëzi mos t’u besosh opinionit të tyre.