sq
sq en

€150 Jo Depozit Bonus - ChipsPalace Casino

€150 Jo Depozit Bonus at ChipsPalace Casino
ChipsPalace Casino Cashable
🔄 Përditësuar më: 04/08/2020 ❗Skadon Më: Nuk ka Datë Skadimi
🔄 Përditësuar më: 04/08/2020 ❗Skadon Më: Nuk ka Datë Skadimi
Bonus Maksimal:  Depozitë Minimale:  Bast: 99x Kodi Bonusit: ASK150JUN12

Karakteristika

 • Përzgjedhje masive e lojrave
 • Më i larti Albania Kazino Online
 • Lojëra të shkëlqyera dhe të shërbimit ndaj klientit, i shkëlqyer në celular - ChipsPalace Casino është kazino të tjerët janë në krahasim me
 • 24/7 Live Suport
 • Përvojë e re emocionuese e lojrave kur ju luani në duele kundër lojtarëve të tjerë

Filter

Përfundoni regjistrimin në ChipsPalace Casino dhe kërkoni bonusin tuaj pa-depozitë! Provojini lojërat e tyre me para të vërteta, duke mos shpenzuar asgjë.

Në October, ne ndihmuam 106 lojtarë për të marrë këtë bonus

Vini bast - 99 herë me shumën e bonusit

Të gjithë Bonuset & Promocionet 2020

€250 Bonus i Mireseardhjes at ChipsPalace Casino
ChipsPalace Casino Cashable Bonus i Mireseardhjes: €250
Depozitë Minimale: €100 Bast: 20x(d+b) ❗Skadon Më: Nuk ka Datë Skadimi Kodi Bonusit: VIP

Karakteristika

 • Ndihma në dispozicion 24/7, edhe nëpërmjet telefonit!
 • Licencat e shumta nga organet më të respektuar
 • Në dispozicion në Celular
 • Më i larti Albania Kazino Online
 • Përzgjedhje e mirë e lojrave
 • ChipsPalace Casino celular ofron NetEnt Prek lojra
 • Besnikëria VIP shpërblehet me oferta speciale dhe dhurata
 • Website efikas dhe i lehtë për t'u përdorur
€150 Jo Depozit Bonus at ChipsPalace Casino
ChipsPalace Casino Cashable Jo Depozit Bonus: €150
Depozitë Minimale: Nuk kërkohet Bast: 99x ❗Skadon Më: Nuk ka Datë Skadimi Kodi Bonusit: ASK150JUN12

Karakteristika

 • Ndihma në dispozicion 24/7, edhe nëpërmjet telefonit!
 • Licencat e shumta nga organet më të respektuar
 • Në dispozicion në Celular
 • Më i larti Albania Kazino Online
 • Përzgjedhje e mirë e lojrave
 • ChipsPalace Casino celular ofron NetEnt Prek lojra
 • Besnikëria VIP shpërblehet me oferta speciale dhe dhurata
 • Website efikas dhe i lehtë për t'u përdorur
$400 Bonus Depozitave të Lojës at ChipsPalace Casino
ChipsPalace Casino Cashable Bonus Depozitave të Lojës: $400
Depozitë Minimale: $9 Bast: 60x(d+b) ❗Skadon Më: Nuk ka Datë Skadimi Kodi Bonusit: EXCLUSIVE

Karakteristika

 • Ndihma në dispozicion 24/7, edhe nëpërmjet telefonit!
 • Licencat e shumta nga organet më të respektuar
 • Në dispozicion në Celular
 • Më i larti Albania Kazino Online
 • Përzgjedhje e mirë e lojrave
 • ChipsPalace Casino celular ofron NetEnt Prek lojra
 • Besnikëria VIP shpërblehet me oferta speciale dhe dhurata
 • Website efikas dhe i lehtë për t'u përdorur
€300 Bonus Depozitave të Lojës at ChipsPalace Casino
ChipsPalace Casino Cashable Bonus Depozitave të Lojës: €300
Depozitë Minimale: €7 Bast: 40x(d+b) ❗Skadon Më: Nuk ka Datë Skadimi Kodi Bonusit: JOKER300

Karakteristika

 • Ndihma në dispozicion 24/7, edhe nëpërmjet telefonit!
 • Licencat e shumta nga organet më të respektuar
 • Në dispozicion në Celular
 • Më i larti Albania Kazino Online
 • Përzgjedhje e mirë e lojrave
 • ChipsPalace Casino celular ofron NetEnt Prek lojra
 • Besnikëria VIP shpërblehet me oferta speciale dhe dhurata
 • Website efikas dhe i lehtë për t'u përdorur
$200 Bonus Depozitave të Lojës at ChipsPalace Casino
ChipsPalace Casino Cashable Bonus Depozitave të Lojës: $200
Depozitë Minimale: $7 Bast: 60x(d+b) ❗Skadon Më: Nuk ka Datë Skadimi Kodi Bonusit: 1STARTING

Karakteristika

 • Ndihma në dispozicion 24/7, edhe nëpërmjet telefonit!
 • Licencat e shumta nga organet më të respektuar
 • Në dispozicion në Celular
 • Më i larti Albania Kazino Online
 • Përzgjedhje e mirë e lojrave
 • ChipsPalace Casino celular ofron NetEnt Prek lojra
 • Besnikëria VIP shpërblehet me oferta speciale dhe dhurata
 • Website efikas dhe i lehtë për t'u përdorur
200% Bonus Depozitave të Lojës at ChipsPalace Casino
ChipsPalace Casino Cashable Bonus Depozitave të Lojës: 200%
Depozitë Minimale: $10 Bast: 60x ❗Skadon Më: Nuk ka Datë Skadimi Kodi Bonusit: TROPICASH

Karakteristika

 • Ndihma në dispozicion 24/7, edhe nëpërmjet telefonit!
 • Licencat e shumta nga organet më të respektuar
 • Në dispozicion në Celular
 • Më i larti Albania Kazino Online
 • Përzgjedhje e mirë e lojrave
 • ChipsPalace Casino celular ofron NetEnt Prek lojra
 • Besnikëria VIP shpërblehet me oferta speciale dhe dhurata
 • Website efikas dhe i lehtë për t'u përdorur
€150 Bonus Depozitave të Lojës at ChipsPalace Casino
ChipsPalace Casino Cashable Bonus Depozitave të Lojës: €150
Depozitë Minimale: €7 Bast: 40x(d+b) ❗Skadon Më: Nuk ka Datë Skadimi Kodi Bonusit: DB200CHP

Karakteristika

 • Ndihma në dispozicion 24/7, edhe nëpërmjet telefonit!
 • Licencat e shumta nga organet më të respektuar
 • Në dispozicion në Celular
 • Më i larti Albania Kazino Online
 • Përzgjedhje e mirë e lojrave
 • ChipsPalace Casino celular ofron NetEnt Prek lojra
 • Besnikëria VIP shpërblehet me oferta speciale dhe dhurata
 • Website efikas dhe i lehtë për t'u përdorur
100% Bonus Depozitave të Lojës at ChipsPalace Casino
ChipsPalace Casino Cashable Bonus Depozitave të Lojës: 100%
Depozitë Minimale: €5 Bast: 60x ❗Skadon Më: Nuk ka Datë Skadimi Kodi Bonusit: THEONE

Karakteristika

 • Ndihma në dispozicion 24/7, edhe nëpërmjet telefonit!
 • Licencat e shumta nga organet më të respektuar
 • Në dispozicion në Celular
 • Më i larti Albania Kazino Online
 • Përzgjedhje e mirë e lojrave
 • ChipsPalace Casino celular ofron NetEnt Prek lojra
 • Besnikëria VIP shpërblehet me oferta speciale dhe dhurata
 • Website efikas dhe i lehtë për t'u përdorur
€150 Jo Depozit Bonus at ChipsPalace Casino
ChipsPalace Casino Jo Depozit Bonus: €150
Depozitë Minimale: Nuk kërkohet Bast: 99x ❗Skadon Më: Nuk ka Datë Skadimi Kodi Bonusit: ASK150SEP15

Karakteristika

 • Ndihma në dispozicion 24/7, edhe nëpërmjet telefonit!
 • Licencat e shumta nga organet më të respektuar
 • Në dispozicion në Celular
 • Më i larti Albania Kazino Online
 • Përzgjedhje e mirë e lojrave
 • ChipsPalace Casino celular ofron NetEnt Prek lojra
 • Besnikëria VIP shpërblehet me oferta speciale dhe dhurata
 • Website efikas dhe i lehtë për t'u përdorur
$30 Jo Depozit Bonus at ChipsPalace Casino
ChipsPalace Casino Cashable Jo Depozit Bonus: $30
Depozitë Minimale: Nuk kërkohet Bast: 99x ❗Skadon Më: Nuk ka Datë Skadimi Kodi Bonusit: EXC30CHP

Karakteristika

 • Ndihma në dispozicion 24/7, edhe nëpërmjet telefonit!
 • Licencat e shumta nga organet më të respektuar
 • Në dispozicion në Celular
 • Më i larti Albania Kazino Online
 • Përzgjedhje e mirë e lojrave
 • ChipsPalace Casino celular ofron NetEnt Prek lojra
 • Besnikëria VIP shpërblehet me oferta speciale dhe dhurata
 • Website efikas dhe i lehtë për t'u përdorur
30 Rrotullime Falas at ChipsPalace Casino
ChipsPalace Casino Cashable Rrotullime Falas: 30
Depozitë Minimale: Nuk kërkohet Bast: 99x ❗Skadon Më: Nuk ka Datë Skadimi Kodi Bonusit: 30ASK5JUN

Karakteristika

 • Ndihma në dispozicion 24/7, edhe nëpërmjet telefonit!
 • Licencat e shumta nga organet më të respektuar
 • Në dispozicion në Celular
 • Më i larti Albania Kazino Online
 • Përzgjedhje e mirë e lojrave
 • ChipsPalace Casino celular ofron NetEnt Prek lojra
 • Besnikëria VIP shpërblehet me oferta speciale dhe dhurata
 • Website efikas dhe i lehtë për t'u përdorur
$100 Jo Depozit Bonus at ChipsPalace Casino
ChipsPalace Casino Jo Depozit Bonus: $100
Depozitë Minimale: Nuk kërkohet Bast: 99xb ❗Skadon Më: Nuk ka Datë Skadimi Kodi Bonusit: WELCOME100

Karakteristika

 • Ndihma në dispozicion 24/7, edhe nëpërmjet telefonit!
 • Licencat e shumta nga organet më të respektuar
 • Në dispozicion në Celular
 • Më i larti Albania Kazino Online
 • Përzgjedhje e mirë e lojrave
 • ChipsPalace Casino celular ofron NetEnt Prek lojra
 • Besnikëria VIP shpërblehet me oferta speciale dhe dhurata
 • Website efikas dhe i lehtë për t'u përdorur
50 Bonus Depozitave të Lojës at ChipsPalace Casino
ChipsPalace Casino Cashable Bonus Depozitave të Lojës: 50
Depozitë Minimale: €10 Bast: 60x ❗Skadon Më: Nuk ka Datë Skadimi Kodi Bonusit: TRYLUCK300

Karakteristika

 • Ndihma në dispozicion 24/7, edhe nëpërmjet telefonit!
 • Licencat e shumta nga organet më të respektuar
 • Në dispozicion në Celular
 • Më i larti Albania Kazino Online
 • Përzgjedhje e mirë e lojrave
 • ChipsPalace Casino celular ofron NetEnt Prek lojra
 • Besnikëria VIP shpërblehet me oferta speciale dhe dhurata
 • Website efikas dhe i lehtë për t'u përdorur
€99 Jo Depozit Bonus at ChipsPalace Casino
ChipsPalace Casino Jo Depozit Bonus: €99
Depozitë Minimale: Nuk kërkohet Bast: 99x ❗Skadon Më: Nuk ka Datë Skadimi Kodi Bonusit: ASK99N8

Karakteristika

 • Ndihma në dispozicion 24/7, edhe nëpërmjet telefonit!
 • Licencat e shumta nga organet më të respektuar
 • Në dispozicion në Celular
 • Më i larti Albania Kazino Online
 • Përzgjedhje e mirë e lojrave
 • ChipsPalace Casino celular ofron NetEnt Prek lojra
 • Besnikëria VIP shpërblehet me oferta speciale dhe dhurata
 • Website efikas dhe i lehtë për t'u përdorur
€300 Bonusi Ringarkohet at ChipsPalace Casino
ChipsPalace Casino Bonusi Ringarkohet: €300
Depozitë Minimale: €10 Bast: 60x(d+b) ❗Skadon Më: Nuk ka Datë Skadimi Kodi Bonusit: WEEKLY

Karakteristika

 • Ndihma në dispozicion 24/7, edhe nëpërmjet telefonit!
 • Licencat e shumta nga organet më të respektuar
 • Në dispozicion në Celular
 • Më i larti Albania Kazino Online
 • Përzgjedhje e mirë e lojrave
 • ChipsPalace Casino celular ofron NetEnt Prek lojra
 • Besnikëria VIP shpërblehet me oferta speciale dhe dhurata
 • Website efikas dhe i lehtë për t'u përdorur
€200 Bonus Depozitave të Lojës at ChipsPalace Casino
ChipsPalace Casino Bonus Depozitave të Lojës: €200
Depozitë Minimale: €20 Bast: 50x(d+b) ❗Skadon Më: Nuk ka Datë Skadimi Kodi Bonusit: EMERALD

Karakteristika

 • Ndihma në dispozicion 24/7, edhe nëpërmjet telefonit!
 • Licencat e shumta nga organet më të respektuar
 • Në dispozicion në Celular
 • Më i larti Albania Kazino Online
 • Përzgjedhje e mirë e lojrave
 • ChipsPalace Casino celular ofron NetEnt Prek lojra
 • Besnikëria VIP shpërblehet me oferta speciale dhe dhurata
 • Website efikas dhe i lehtë për t'u përdorur
$150 Bonus Depozitave të Lojës at ChipsPalace Casino
ChipsPalace Casino Bonus Depozitave të Lojës: $150
Depozitë Minimale: €9 Bast: 70x(d+b) ❗Skadon Më: Nuk ka Datë Skadimi Kodi Bonusit: AMETHYST

Karakteristika

 • Ndihma në dispozicion 24/7, edhe nëpërmjet telefonit!
 • Licencat e shumta nga organet më të respektuar
 • Në dispozicion në Celular
 • Më i larti Albania Kazino Online
 • Përzgjedhje e mirë e lojrave
 • ChipsPalace Casino celular ofron NetEnt Prek lojra
 • Besnikëria VIP shpërblehet me oferta speciale dhe dhurata
 • Website efikas dhe i lehtë për t'u përdorur
€50 Jo Depozit Bonus at ChipsPalace Casino
ChipsPalace Casino Jo Depozit Bonus: €50
Depozitë Minimale: Nuk kërkohet Bast: 80x ❗Skadon Më: Nuk ka Datë Skadimi Kodi Bonusit: ASK50EXCL

Karakteristika

 • Ndihma në dispozicion 24/7, edhe nëpërmjet telefonit!
 • Licencat e shumta nga organet më të respektuar
 • Në dispozicion në Celular
 • Më i larti Albania Kazino Online
 • Përzgjedhje e mirë e lojrave
 • ChipsPalace Casino celular ofron NetEnt Prek lojra
 • Besnikëria VIP shpërblehet me oferta speciale dhe dhurata
 • Website efikas dhe i lehtë për t'u përdorur
€45 Jo Depozit Bonus at ChipsPalace Casino
ChipsPalace Casino Jo Depozit Bonus: €45
Depozitë Minimale: Nuk kërkohet Bast: 99xb ❗Skadon Më: Nuk ka Datë Skadimi Kodi Bonusit: ASK45AUG14

Karakteristika

 • Ndihma në dispozicion 24/7, edhe nëpërmjet telefonit!
 • Licencat e shumta nga organet më të respektuar
 • Në dispozicion në Celular
 • Më i larti Albania Kazino Online
 • Përzgjedhje e mirë e lojrave
 • ChipsPalace Casino celular ofron NetEnt Prek lojra
 • Besnikëria VIP shpërblehet me oferta speciale dhe dhurata
 • Website efikas dhe i lehtë për t'u përdorur
€45 Jo Depozit Bonus at ChipsPalace Casino
ChipsPalace Casino Jo Depozit Bonus: €45
Depozitë Minimale: Nuk kërkohet Bast: 99x ❗Skadon Më: Nuk ka Datë Skadimi Kodi Bonusit: ASK45AUG21

Karakteristika

 • Ndihma në dispozicion 24/7, edhe nëpërmjet telefonit!
 • Licencat e shumta nga organet më të respektuar
 • Në dispozicion në Celular
 • Më i larti Albania Kazino Online
 • Përzgjedhje e mirë e lojrave
 • ChipsPalace Casino celular ofron NetEnt Prek lojra
 • Besnikëria VIP shpërblehet me oferta speciale dhe dhurata
 • Website efikas dhe i lehtë për t'u përdorur
€45 Jo Depozit Bonus at ChipsPalace Casino
ChipsPalace Casino Jo Depozit Bonus: €45
Depozitë Minimale: Nuk kërkohet Bast: 99x ❗Skadon Më: Nuk ka Datë Skadimi Kodi Bonusit: ASK45AUG7

Karakteristika

 • Ndihma në dispozicion 24/7, edhe nëpërmjet telefonit!
 • Licencat e shumta nga organet më të respektuar
 • Në dispozicion në Celular
 • Më i larti Albania Kazino Online
 • Përzgjedhje e mirë e lojrave
 • ChipsPalace Casino celular ofron NetEnt Prek lojra
 • Besnikëria VIP shpërblehet me oferta speciale dhe dhurata
 • Website efikas dhe i lehtë për t'u përdorur
30 Rrotullime Falas at ChipsPalace Casino
ChipsPalace Casino Rrotullime Falas: 30
Depozitë Minimale: Nuk kërkohet Bast: 99x ❗Skadon Më: Nuk ka Datë Skadimi Kodi Bonusit: 30ASK20MAY

Karakteristika

 • Ndihma në dispozicion 24/7, edhe nëpërmjet telefonit!
 • Licencat e shumta nga organet më të respektuar
 • Në dispozicion në Celular
 • Më i larti Albania Kazino Online
 • Përzgjedhje e mirë e lojrave
 • ChipsPalace Casino celular ofron NetEnt Prek lojra
 • Besnikëria VIP shpërblehet me oferta speciale dhe dhurata
 • Website efikas dhe i lehtë për t'u përdorur
€25 Jo Depozit Bonus at ChipsPalace Casino
ChipsPalace Casino Jo Depozit Bonus: €25
Depozitë Minimale: Nuk kërkohet Bast: 99x ❗Skadon Më: Nuk ka Datë Skadimi Kodi Bonusit: EXC25CHP

Karakteristika

 • Ndihma në dispozicion 24/7, edhe nëpërmjet telefonit!
 • Licencat e shumta nga organet më të respektuar
 • Në dispozicion në Celular
 • Më i larti Albania Kazino Online
 • Përzgjedhje e mirë e lojrave
 • ChipsPalace Casino celular ofron NetEnt Prek lojra
 • Besnikëria VIP shpërblehet me oferta speciale dhe dhurata
 • Website efikas dhe i lehtë për t'u përdorur
€100 Bonus i Kthimit të Parave at ChipsPalace Casino
ChipsPalace Casino Cashable Bonus i Kthimit të Parave: €100
Depozitë Minimale: €50 Bast: No ❗Skadon Më: Nuk ka Datë Skadimi Kodi Bonusit: CASHBACK30

Karakteristika

 • Ndihma në dispozicion 24/7, edhe nëpërmjet telefonit!
 • Licencat e shumta nga organet më të respektuar
 • Në dispozicion në Celular
 • Më i larti Albania Kazino Online
 • Përzgjedhje e mirë e lojrave
 • ChipsPalace Casino celular ofron NetEnt Prek lojra
 • Besnikëria VIP shpërblehet me oferta speciale dhe dhurata
 • Website efikas dhe i lehtë për t'u përdorur

We use cookies as set out in our privacy policy. By clicking on this pop up, you agree to our policies.